duminică, 26 septembrie 2010

Scurt pentru o cauză. Un gest despre lungirea vieţii

"Scurt pentru o cauză" este o campanie în care nişte fete au închis gura şi au ridicat mâna. Următorul link vă direcţionează către articolul despre "De ce s-au tuns scurt?" sau ce înseamnă să fii mai mult decât om.

2 comentarii:

Doru spunea...

Doamna sau domnisoara, sunt scarbit de aroganta dumneavoastra grotesca. Inainte sa aveti vreo pretentie la intelectualitate ar trebui sa invatati proprietatea termenilor pomposi pe care ii utilizati eronat. Tot ce faceti este sa dati dovada ca sunteti nimic mai mult decat o mare semidocta. Va rog sa va revizuiti atitudinile.

Marinela spunea...

Cuvintele dvs. sunt vagi, nu aveţi argumente pentru ele. În plus, faceţi afirmaţii nefondate. Nu aveţi de unde şti care sunt pretenţiile mele şi, mai ales, dacă sunt intelectuale. Care sunt acei termeni pompoşi folosiţi eronat? Mă rugaţi? Nu am greşit în faţa nimănui cu un articol scris în stil personal şi, mai ales, în faţa dumneavoastră. Încă o dată, nu aveţi argumente. Iar afirmaţiile dvs. sunt mai mult decât subiective. Sunt răutăciose, pentru că nu mă cunoaşteţi şi nu v-am făcut nicio hemoragie internă sau externă prin articolul meu.